Tafelverkoop via loting

Om iedereen een gelijke kansen te geven op een tafel vindt er tijdens de inschrijfavond een loting plaats.

De deuren van de huiskamer in het buurtcentrum op de Eerste Oosterparklaan zijn vanaf 19:00 open. Om 19:15 start de loting. De beurs vindt plaats op 2 dagdelen, de vrijdagavond en de zaterdagochtend. Één van de vrijwilligers zal een lot uit de bak trekken en diegene mag een tafel uitkiezen voor óf de vrijdagavond óf de zaterdagochtend. Dit herhaalt zich net zolang als er tafels zijn. Indien we tafels over hebben aan het einde van de loting, dan zullen we de tafels beschikbaar stellen aan de deelnemers die via mail hebben laten weten niet aanwezig te kunnen zijn bij de loting (de reservelijst). U bent vrij om tafels onderling te ruilen, de vrijwilligers zijn echter niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de ruiling.

Na het kiezen van de tafel rekent u direct af. De prijs van een tafel bedraagt € 7,50. Wij stellen het zéér op prijs als u dit gepast bij ons afrekent.

let op:
Het is niet toegestaan kinderen mee te laten loten.

 

De beursdag zelf

De beurs vindt plaats in het nieuwe Buurtcentrum op de Eerste Oosterparklaan 76 te Utrecht.  Tijdens de inschrijfavond wordt duidelijk in welke ruimte u een tafel heeft. 

Op vrijdagavond kunt u uw plek inrichten vanaf 18:00 uur. De beurs start om 19:00 uur en is om 20:30 uur afgelopen.

Op zaterdagochtend kunt u uw plek inrichten vanaf 9:00 uur. De beurs start om 10:00 uur en is om 11:30 uur afgelopen.

U mag één kledingrek meenemen. Uw niet verkochte spullen kunt u na de beurs achterlaten in, door de organisatie uitgedeelde zakken. Wij zorgen dat het allemaal naar een goed doel gaat.  Het moet niet, het mag wel! Wij én het goede doel, zijn u zeer dankbaar!

 

Tips

Neem een staand droogrek mee; daaraan kan de kleding m.b.v. kledinghangers goed gepresenteerd worden. Probeer een kledingrek mee te nemen. Het beste is de kleding te sorteren op maat en/ of leeftijd omdat potentiële kopers daar vaak naar vragen en het voorkomt dat alles overhoop wordt gehaald. Er kan op deze manier natuurlijk ook onderhandeld worden! 

Voor

schriften

  • Om veiligheidsredenen en op last van de brandweer zijn er  geen kinderwagens/buggy’s etc. toegestaan op de kledingbeurs.
  • In het Buurtcentrum geldt een volledig rookverbod.
  • Er mag geen nieuwe kleding en of goederen verkocht worden. De organisatie kan u hierop wijzen en u verzoeken de kleding te verwijderen. Indien u hier geen gehoor aan geeft, behoudt de organisatie zich het recht om u te verzoeken de beurs te verlaten.
  • De beurs is alleen toegankelijk voor particuliere verkopers. Bedrijven zijn niet welkom op onze beurs, tenzij ze op uitnodiging van de organisatie aanwezig zijn.
  • In de omgeving van het buurtcentrum is parkeergelegenheid. Wij verzoeken u uw auto te parkeren op het hiervoor bedoelde parkeervakken om en nabij het Buurtcentrum. Zowel bezoekers als verkopers zullen erop gewezen worden door de organisatie, indien er onjuist wordt geparkeerd. Als er geen gehoor wordt gegeven aan het verzoek elders te parkeren, dan behoudt de organisatie zich het recht om u te verzoeken de beurs te verlaten.
  • Wanneer u uw overgebleven kleding en/of speelgoed achterlaat, dan gaat u akkoord met het  door de organisatie gekozen goede doel waar uw kleding en/of speelgoed naar toe zal gaan.

 

Opruimen

De tafels die u beschikbaar worden gesteld tijdens de beurs, dient u na afloop van de beurs leeg in te klappen en op te ruimen op de daarvoor bestemde karren. Op vrijdagavond kunt u om 20:30 uur starten met opruimen, op zaterdagochtend vanaf 11:30 uur.

Lotingsavond

De lotingsavond voor de tafeltjes is dit jaar op woensdag 30 maart 2022. Als verkoper kun je dan mee loten voor een tafel op vrijdag 8 april of zaterdagochtend 9 april 2022. Alleen particulieren kunnen tijdens deze avond een tafel huren voor de verkoop van tweedehands kinderkleding en speelgoed.

Verkopers dienen vooraf kennis te nemen van het beursreglement.

Foto impressie

Goede doelen

Naast de familie Kok uit de Meern (die sinds 2002 samenwerkt met de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn), hebben verkopers ook de mogelijkheid restant speelgoed en kleding te doneren aan de Speelgoedbank en Stichting babyspullen.

Ook op de beurs

Deze beurs zullen er ook weer webwinkels en/of en kledingwinkels uit de regio aanwezig zijn:

* Kiekeboekids