Tafelverkoop via loting

Om iedereen een gelijke kansen te geven op een tafel vindt er tijdens de inschrijfavond een loting plaats.

De deuren van de ontmoetingsruimte zijn vanaf 19:00 open. Iedereen schrijft zijn of haar naam op een lot te schrijven en doet deze in een bak. Om 19:15 start de loting. Één van de vrijwilligers zal een lot uit de bak trekken en diegene mag een tafel uitkiezen. Dit herhaalt zich net zolang als er tafels zijn. Indien we tafels over hebben aan het einde van de loting, dan zullen we de tafels beschikbaar stellen aan de deelnemers die via mail hebben laten weten niet aanwezig te kunnen zijn bij de loting (de reservelijst). U bent vrij om tafels onderling te ruilen, de vrijwilligers zijn echter niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de ruiling.

Na het kiezen van de tafel rekent u direct af. De prijs van een tafel bedraagt € 10,-.

let op:
Het is niet toegestaan kinderen mee te laten loten.

 

De beursdag zelf

De beurs is in de ontmoetingsruimte, theaterzaal en rode zaal van kindercluster Voorn: Akkrumeraklaan 101.  Tijdens de inschrijfavond wordt duidelijk welke tafel in welke ruimte u heeft. Van 8.30 tot 9.30 uur kunt u uw verkoopplek inrichten. U mag een kledingrek meenemen.  Van 9.30 tot 10.00 uur heeft iedereen gelegenheid bij elkaar te kijken en te kopen. De beurs is dan in principe nog niet open voor bezoekers. De beurs is van 10.00 tot 12.00 uur. Uw niet verkochte spullen kunt u na de beurs achterlaten in, door de organisatie uitgedeelde zakken. Wij zorgen dat het allemaal naar een goed doel gaat.  Het moet niet, het mag wel, en wij/het goede doel, zijn u zeer dankbaar!

 

Tips

Neem een staand droogrek mee; daaraan kan de kleding m.b.v. kledinghangers goed gepresenteerd worden. Probeer een kledingrek mee te nemen. Het beste is de kleding te sorteren op maat en/ of leeftijd omdat potentiële kopers daar vaak naar vragen en het voorkomt dat alles overhoop wordt gehaald. Er kan op deze manier natuurlijk ook onderhandeld worden!

 

Voorschriften

  • Om veiligheidsredenen en op last van de brandweer zijn er  geen kinderwagens/buggy’s etc. toegestaan op de kledingbeurs.
  • In het cluster Voorn geldt een volledig rookverbod.
  • Er mag geen nieuwe kleding en of goederen verkocht worden. De organisatie kan u hierop wijzen en u verzoeken de kleding te verwijderen. Indien u hier geen gehoor aan geeft, behoudt de organisatie zich het recht om u te verzoeken de beurs te verlaten.
  • De beurs is alleen toegankelijk voor particuliere verkopers. Bedrijven zijn niet welkom op onze beurs, tenzij ze op uitnodiging van de organisatie aanwezig zijn.
  • Op het schoolplein van cluster Voorn mag niet geparkeerd worden, ook niet om te laden en te lossen. U dient uw auto te parkeren op het hiervoor bedoelde parkeervakken om en nabij de school. De bezoekers zullen erop gewezen worden door de organisatie, indien er onjuist wordt geparkeerd. Als er geen gehoor wordt gegeven aan het verzoek elders te parkeren, dan behoudt de organisatie zich het recht om u te verzoeken de beurs te verlaten.
  • Wanneer u uw overgebleven kleding achterlaat, dan gaat u akkoord met het  door de organisatie gekozen goede doel waar uw kleding naar toe zal gaan.

 

Opruimen

De tafels die u beschikbaar worden gesteld tijdens de beurs, dient u na afloop van de beurs leeg in te klappen en op te ruimen op de daarvoor bestemde karren. U mag vanaf 12.00 uur starten met opruimen.

Lotingsavond

De lotingsavond voor de tafeltjes is dit jaar op woensdag 28 maart 2018. Alleen particulieren kunnen tijdens deze avond een tafel huren voor de verkoop van tweedehands kinderkleding en speelgoed.
Verkopers dienen vooraf kennis te nemen van het beursreglement.

Foto impressie

Goede doelen

Naast de familie Kok uit de Meern (die sinds 2002 samenwerkt met de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn), hebben verkopers ook de mogelijkheid restant speelgoed en kleding te doneren aan de stichting Je Mag Er Zijn en de stichting Slimme Boefjes.

Ook op de beurs

Deze beurs zullen er ook een tweetal webwinkels en kledingwinkels uit de regio aanwezig zijn:

* Cute en Coo

* Kiekeboekids