Na afloop van elke beurs kunnen de verkopers spullen achterlaten voor het goede doel. Dit doel wordt regionaal gekozen. Heeft u ook een goede doel en wilt u ook een keer in aanmerking komen het goede doel te zijn van de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

Al sinds 2012 werkt de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn samen met de familie Kok uit de Meern. Deze familie brengt al jaren kinderbenodigdheden naar kindertehuizen in Oekraïne. De familie Kok bezoekt daar meerdere keren per jaar twee kindertehuizen, waar zij vanuit Nederland kleding, voedsel en medicijnen brengen.
Een kindertehuis van plus minus 100 kleine kinderen dit kindertehuis is in Bojarka, een dorpje zo´n 20 km van Kiev. En een kindertehuis met wat oudere kinderen gelegen in Ckwira, een dorp zo´n 100 km van Kiev. Hieronder een kleine foto impressie van de familie Kok, waarop te zien is dat jullie kinderkleding méér dan goed terecht komt.

 

De komende editie zal ook restant speelgoed en kleding worden gedoneerd aan de Stichting Babyspullen en de Speelgoedbank De Meern .

Lotingsavond

De lotingsavond voor de tafeltjes is dit jaar op woensdag 30 maart 2022. Als verkoper kun je dan mee loten voor een tafel op vrijdag 8 april of zaterdagochtend 9 april 2022. Alleen particulieren kunnen tijdens deze avond een tafel huren voor de verkoop van tweedehands kinderkleding en speelgoed.

Verkopers dienen vooraf kennis te nemen van het beursreglement.

Foto impressie

Goede doelen

Naast de familie Kok uit de Meern (die sinds 2002 samenwerkt met de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn), hebben verkopers ook de mogelijkheid restant speelgoed en kleding te doneren aan de Speelgoedbank en Stichting babyspullen.

Ook op de beurs

Deze beurs zullen er ook weer webwinkels en/of en kledingwinkels uit de regio aanwezig zijn:

* Kiekeboekids