De kinderkledingbeurs Leidsche Rijn wordt georganiseerd door vrijwilligers Annelous, Sascha,  Mariska, Annemarie, Jessica en Minke.

Wij willen de kinderkledingbeurs voor zoveel mogelijk mensen in onze wijk toegankelijk maken. Met dit vrijwilligerswerk kunnen wij onze maatschappelijke betrokkenheid en hart voor Leidsche Rijn tonen. Het is mooi te zien dat de verkopers en bezoekers elkaar vinden op de beurs en elkaar blij maken met de vaak kort gebruikte kinderkleding en speelgoed. Dat we aan het eind van de beurs een overweldigende hoeveelheid bruikbare kleding en speelgoed weg kunnen geven aan een goed doel, is voor ons de kers op de taart.

Dit vrijwilligerswerk doen wij met veel plezier omdat de beurs steeds weer een succes blijkt te zijn. Ondanks dat succes proberen we steeds weer nieuwe plannen te bedenken zijn en blijven we zaken verbeteren. Voor ons is het een kunst om het goede wat er is te bewaren, en daarnaast te vernieuwen om de beurs aantrekkelijk te houden. En dat lukt! De kinderkledingbeurs bestaat inmiddels, mede door inzet van onze voorgangers, al bijna 20 jaar!

Vind jij het leuk om ook een vrijwillige bijdrage te leveren? Een aantal van ons zwaait af en je bent dus van harte welkom om je aan te melden als vrijwilliger. Schiet ons even aan tijdens de beurs of op de lotingsavond.

Sponsors van de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn:

Dock

Lotingsavond

De lotingsavond voor de tafeltjes is dit jaar op woensdag 30 maart 2022. Als verkoper kun je dan mee loten voor een tafel op vrijdag 8 april of zaterdagochtend 9 april 2022. Alleen particulieren kunnen tijdens deze avond een tafel huren voor de verkoop van tweedehands kinderkleding en speelgoed.

Verkopers dienen vooraf kennis te nemen van het beursreglement.

Foto impressie

Goede doelen

Naast de familie Kok uit de Meern (die sinds 2002 samenwerkt met de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn), hebben verkopers ook de mogelijkheid restant speelgoed en kleding te doneren aan de Speelgoedbank en Stichting babyspullen.

Ook op de beurs

Deze beurs zullen er ook weer webwinkels en/of en kledingwinkels uit de regio aanwezig zijn:

* Kiekeboekids